Vatten-76webb

Bikinifitness 2014

Fan då, min hosta blir inte bättre asså, hostar sönder min hals o hostade tills jag spydde förut, hatar detta! Men men vad kan man göra? Får väl vila upp mej, så hoppas jag att man kan jobba utan problem imorgon, och att man kan träna nån gång snart, men ska inte göra bort mej igen o ge mej iväg till gymmet för tidigt. Det var nog det som startade allt igen, tränade på i samma tempo som vanligt fast jag var förkyld och smyghostade på gymmet, inte så jävla smart men har så fruktansvärt svårt att låta bli^^
Man blir ju nästan stressad av att vara sjuk med eftersom jag har bestämt mej för att jag ska tävla det här året inom bikinifitness. Jag har en del kvar för att bli riktigt nöjd, och det sitter i ben och vader. Rygg, armar, axlar, mage och även rumpan är jag nöjd med, men vill ha större lår och vadmuskler, så dessa ska jag pririotera hårt på gymmet nu framöver så ska ni se att det händer grejer snart, får man hoppas. Kommer säkerligen få en hel del hjälp och tips angående detta framöver av kunniga personer med så det kommer bli superbra detta :)

Men nu är jag less på att vara hostig o jävlig, ska synda genom att dricka cola o sätta mej framför tvn och käka lite frukt, för imorgon ÄR jag frisk, det har jag bestämt! ;) och ingen jävel får för sej att smitta mej igen, OKEJ!?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln