Vatten-76webb

Garagekväll

Då kom man äntligen iväg till jobbet idag och det gick fint, så kul att vara frisk o tillbaka dit!:) Jobbade kväll idag så slutade kl 21, sen drog jag hem o softade lite o käkade nån macka, sen drog jag till garaget med Emil för att sätta i mitt nya tändningslås på Amazon. Hatar el o allt som har med det att göra, men tror att Emil fick till det tillslut, avancerade grejer det där ;) Så nu kan man starta bilen med nycklar istället för att starta med en skruvmejsel som varit det enda jag kunnat gjort sen några idiotjävlar brutit sönder det. Så nu är det fixat, så najjs!

Men nu blir det fan sängen, söv så gött alla!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln