Vatten-76webb

Glasögonorm ;)

Jävlar i bäret vilket underbart benpass jag fick till idag! Körde totalt slut på dom verkligen, och körde typ alla benövningar jag kunde komma på för att verkligen trötta ut dom totalt. De är så sjukt trötta nu vill jag lova, och den här träningsvärken som garanterat kommer att komma kommer INTE bli snäll mot mej känner jag på mej :D Det är så skönt att köra på tills de verkligen inte klarar en repetion till, när de verkligen bara skakar, underbar känsla.
Hade sån sjuk energi också, och det har jag min PWO Jack 3 D Advanced att tacka, kan hålla på i evigheter, hade nog kunat stanna en timme till om det vore så men kände att efter en och en halv timme fick det faktiskt räcka för mina stackars ben. PWOn hittar ni för ett grymt bra pris på http://gymtillskott.com/.

Tog lite bilder tidigare idag med i mina heta glasögon hehe ;) Tycker magrutorna inte syntes lika bra som de gjort nyss, men då har jag kanske inte ätit så jättemycket nyttigt och inte tränat på fem dagar pga av min förkylning med, så det har kanske sin förklaring ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln