Vatten-76webb

Hudvård

Jag tänkte ta och dela med mej av vad jag tyckte om hudvårdsprodukterna från ekologiskhudvard.se som jag använt nu under en längre period för er som undrar hur de fungerar :)
Jag är riktigt nöjd måste jag säga! Produkterna innehåller ju inga kemikalier eller andra kosntiga ämnen utan de består bara av naturliga växroljor. Man kan därför använda de tills så mycket eftersom det är just olja! Rengöra huden från smink, utan att behöva använda vatten som jag oftast är alldeles för lat för ;)
Och är man nånsin torr så fungerar ju oljan super mot det med, använder den ofta på läpparna när de är torra också. Känns håret torrt och risigt så brukar jag ha i en liten klick olja i balsamet när jag duschar så blir det mycket mjukare och inte lika torrt, och detsamma gäller när man tar ett bad, droppa i lite droppar olja så blir huden mjuk och fin sen. Så jag rekommenderar de verkligen, en allt i allo produkt kan man verkligen säga :D De är dessutom väldigt dryga så de räcker i evigheter, har haft dessa i månader nu!

Ni hittar produkterna på: Ekologiskhudvard.se

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln