Vatten-76webb

Hudvård

Jag tänkte ta och dela med mej av vad jag tyckte om hudvårdsprodukterna från ekologiskhudvard.se som jag använt nu under en längre period för er som undrar hur de fungerar :)
Jag är riktigt nöjd måste jag säga! Produkterna innehåller ju inga kemikalier eller andra kosntiga ämnen utan de består bara av naturliga växroljor. Man kan därför använda de tills så mycket eftersom det är just olja! Rengöra huden från smink, utan att behöva använda vatten som jag oftast är alldeles för lat för ;)
Och är man nånsin torr så fungerar ju oljan super mot det med, använder den ofta på läpparna när de är torra också. Känns håret torrt och risigt så brukar jag ha i en liten klick olja i balsamet när jag duschar så blir det mycket mjukare och inte lika torrt, och detsamma gäller när man tar ett bad, droppa i lite droppar olja så blir huden mjuk och fin sen. Så jag rekommenderar de verkligen, en allt i allo produkt kan man verkligen säga :D De är dessutom väldigt dryga så de räcker i evigheter, har haft dessa i månader nu!

Ni hittar produkterna på: Ekologiskhudvard.se

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln