Vatten-76webb

Kvällsshopping

Drog just med Terese till Maxi för att handla lite käk o sådär, och tänkte att idag ska jag vara så jävla duktig att jag köper en Cola Zero istället för vanlig cola! Men när jag kommer fram till Cola Zeron så kostar den typ 18 spänn, o precis brevid den står en 2 liters skönhet (vanlig cola) och det är nån grym rabatt så den kostar 10 spänn! Jag tänkte att då måste det vara menat att jag ska köpa vanlig cola så så blev det :D

Nyttig kan jag vara en annan gång ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln