Vatten-76webb

Lite seriöst nu asså

Någon som känner att jag blivit lite mer opersonlig i bloggen på senare tid? Att jag mest delar med mig om vad jag gör, om träningen och allmänt vad jag sysslar med? Känner det lite själv, att jag har valt att lämna ute mycket av det personliga numera. Lärde mig en ganska ordentlig läxa av det förut när jag bloggade på Scandalbeauties och var hur öppen som helst om mitt liv. Var något skit så skrev jag ut det i detalj, jag lämnade ut detaljer om mitt dåvarande förhållande och allt som hände genom det och var öppen med allt och lite till helt enkelt, det fanns i princip inga begränsningar. Det har jag valt medvetet att inte göra så mycket nu för tiden för att vissa saker vill jag helt enkelt bara att jag ska veta helt enkelt :)
Har fått flera mejl från nyfikna som undrar var jag jobbar och det tycker jag inte hör till min blogg, mitt jobb är mitt jobb och min blogg är min blogg, alltså två helt skilda saker. Som jag sagt innan så jobbar jag som säljare och trivs riktigt bra med det, har riktigt grymma arbetskarmrater som gör hela dagarna jätteroliga så jag stortrivs som fan!

Sedan så är det allt för många som vill veta ALLT om mitt kärleksliv. Så fort jag nämner ett manligt, eller kvinnligt namn med för den delen så är spekulationerna igång ifall jag dejtar den och gör det och det med den och allt vad det är. Så dessa eviga frågor om jag är singel eller inte tänker jag hålla lite för mej själv faktiskt för även om jag är singel eller inte så letar jag inget så era raggningsrepliker ni skickar på exempelvis Facebook biter inte på mej sörrni ;)

Och till det eviga tjatet om att jag borde visa mer som "Scandalbeautiesbrudarna gör" Nej och åter nej, det blir inge pörr här och kommer inte bli heller. Jag kommer sjävklart att fortsätta plåta för det tycker jag är sjukt jäkla kul och det är en hobby som jag verkligen sätter högt! Jag har absolut inget emot naket, nakenhet är otroligt vackert i sej så det säger jag absolut inget om. Så glamourbilder är inget jag kommer sluta med även fast jag är mycket mer inriktad på fitness och träning nu än vad jag varit innan. Men jag gillar att vara mångsidig så jag kombinerar gärna lite av allt :)

Hoppas att ni har blivit lite klokare av mina svar så slipper ni mejlbomba mej om samma frågor om igen för detta är svaren ni får ;)

Hoppas ni har en grym helg för övrigt, nu blir det sängen för mej :D

Etiketter: some serious shit

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln