Vatten-76webb

Dagsform rumpa o ben :)

Helt död efter jobbet idag :D Fast det har jag varit varje dag men då har min kära PWO räddat mej! Har varit asseg och sen fått värsta dampanfallet så fort jag fått i mej PWO o kunnat gymma bättre än nånsin :D Har fått med mej Emil varje kväll runt elva nu o gymmat på ett bra tag, jag har kommit hem typ ett på natten varje gång haha. Men det är så satans skönt att gymma på kvällen efter jobbet eftersom man inte har nån tid att passa då o bara kan köra loss liksom, asskönt! Sen är det ju trevligt när det är mindre folk där med så alla maskiner o grejer är lediga :)

Så idag vart det en vilodag, var nere på stan o shoppade lite tröjor förut för att det har jag alltid brist på, jag är värsta motståndaren till tröjor haha. Men hittade faktiskt tre stycken, skitkul!
Strax blir det att packa med för imorgon blir det en tripp till Stockholm för att göra två plåtningar, ska bli skitkul! :D Kan skriva mer om det imorgon när jag sitter på tåget :)


Passade på att ta nån bild idag för att visa dagsformen på mina ben o rumpa, som är under uppbyggnad så att säga ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln