Vatten-76webb

Behind the scene bilder från plåtning :)

OJ vad seg jag har varit på att blogga nu då, smisk på mej! Har haft så galet mycket att göra så då blir det lätt att man bara uppdaterar Instagram (sandrareichemodell på Insta) med bilder och glömmer bort bloggen o Facebook o allt, men nu har jag faktiskt tagit mej tid till datorn, ingen träning eller vara ute o fara o flänga utan bara ta det luuungt, det behöver faktiskt jag ibland, är ju en sån som vill hinna med att göra massor o stressa runt för att hinna umgås med alla o få allt och lite till gjort hehe.
Har fått lite uträttat idag i alla fall, har varit o kollat in min nya lägenhet som snat är klar renoverad, den såg rikitgt najjs ut, ska bli grymt kul att flytta in i den snart, längtar verkligen :)

Annars så har jag umgåtts med Patricia, vi drog o solade förut i 20 minuter o annars har vi typ bara chillat. Har varit ganska trött eftersom jag kom hem två på natten från Stockholm o lyckades inte sova nått på bussen hem så somnade väl vid fyra inatt för att jag fortfarande var pigg o jävlig när jag kom hem. Försökte verkligen sova på bussen men var typ övertrött utav helvete så hade värsta dampanfallet haha. Han som satt brevid mej på bussen o försökte sova var lagomt road ;) Där satt jag och med proteinpuöver o grejade o blandade det med mitt vatten o satt o skakade som fan så han suckade djupt åt mej haha :D Sen kunde jag inte sitta still för benen hade damp så det var nog inte så rockigt för han att åka buss igår kan jag tänka mej ;)

Jag hade det jättekul i Stockholm! Var först på en plåtning på ett jättesött gym, rosa golv och allt var supertjejigt verkligen! Pads och tops, plattänger och grejer i omklädningsrummet, urgulligt! Plåtades för en utställning som handlar om näthat, så jag blev intervjuad och plåtat för det ändamålet. Sedan så blev jag upphämtad för plåtning nummer två!
Vi skulle ha kört blandat med fitnesstema och yoga men det blev all in på fitness, vilket var superkul! Fotografen Jovan och hans fotoassistent Kalle var superduktiga på ljussättning så jag såg verkligen biff ut på bilderna haha, skitkul att se vad ljus kan trolla fram ;) Har inte lite träningsvärk idag efter plåtningen asså, det värker överallt eftersom man har spänt sej så mycket i flera timmar, så det kändes verkligen som ett svettigt gympass igår. Så därför vågar jag mej inte på gymmet idag, vet inte vad jag ska kunna träna eftersom jag har verkligen träningsvärk typ överallt haha.

Längtar till att få se bilderna nu asså, känner på mej att de kommer bli sjukt bra! :)
Tänkte att ni skulle få se en sneakpeak från fitnessplåtningen med Photojovan ;)
En lite annorlunda Behind the Scene bild på min baksida ;) Ryggen såg så jäkla stor ut på bilden, känner inte igen mej själv haha :D
En till behind the scene, från när jag gjorde mej i ordning lite innan plåtningen :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln