Vatten-76webb

Sjuka jobbförslag :D

Idag fick jag ett så jäävla konstigt jobberbjudande kan man lugnt säga! Blir chockad över att det kan finnas så många annorlunda fetischer? :D

Detta jobbet handlade om att jag skulle bli filmad och plåtat när jag spände musklerna till en fetischsida för karlar som tänder på muskulösa kvinnor. Och inte nog med det, de ville filma mej när jag bar runt på män?!

Jag undrar då, är detta vanligt? Är det några av mina läsare som känner ett sexuellt behov av att ett muskulöst fruntimmer bar runt på dom hemma? :D

Blev dock lite smickrad att jag av alla fick det förslaget, för SÅ muskulös är jag inte på långa vägar haha ;) Har fått en hel del såna där förslag på sistone där killar vill bli burna av mej, dominerade av mej eller brottas med mej, eller till och med slagna eller sparkade hårt på känsliga ställen.
Trodde såna där konstiga förslag skulle avta mer när man inte sysslade med så mycket Glamourfoto längre utan mest blivit träninsginriktad, men ICKE haha :DHur känner ni, skulle ni vilja att jag bar runt på er på mina muskulösa axlar? ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln