Vatten-76webb

Snygg väska!

Satan i gatan vad trött jag känner mej idag, tror jag körde totalslut på mej själv på gymmet idag! Hade ju mitt älskade LEGDAY idag o körde järnet från början till slut, benen bara vek sej under mej tillsut av utmattning, så himla skönt var det! Men vart så sjukt trött efteråt så vaknade aldrig riktigt till idag så var till och med trött på jobbet idag och är det fortfarande, helt sjukt, behöver nog en god natts sömn :) Hade riktig tur som fick skjuts till o från gymmet i alla fall annars så hade jag nog fått krypa upp för den långa backen hem med mina tröttna ben hängandes bakom mej :D

Tänkte visa er en så vacker sak jag fått hem idag, nämligen en ny väska med dödskallar på, love it! Stor och rymlig så den är perfekt för mej som har så sjukt mycket grejer i väskan jämt. Den är ständigt tung som man skulle bära runt på tegelstenar där i haha. Men man måste ju ha sina måsten där i som sminkväskan, borste, shaker, vattenflaska o lite annat smått o gött ;)

Den snygga väskan hittade jag på sidan Modemedia.se, de hade sjukt mycket roligt där som billiga smycken och mobilskal, väskor och annat kul!

Sen en bild på mej idag med :) Hade en av mina nya snygga trosor på mej som jag fått hem från https://kleopatrasunder.se/ för ett tag sen, de satt verkligen supersnyggt, älskar skärningen på dom :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln