Vatten-76webb

Flytt, plåtning o annat :)

Nuuu ska jag ta mej tiden till att blogga hehe, de har inte varit lätt att få tiden att räcka till nu, har verkligen haft brutalt fullt upp! Har hunnit plåta för Rockdenim.com vilket var superkul verkligen! Jättetrevliga o bra modeller, schyssta ställen att plåta på och allt var grymt helt enkelt! :D Här har ni lite behind the scene bilder från det :)Sedan så har jag flyttat också, så jävla najjs! Supersöt lägenhet verkligen, trivs suveränt, kunde verkligen inte hittat bättre :) Sedan så känner man flertalet av grannarna med så det är också skitkul, bara att springa nån trapp ner om man vill umgås, perfekt!
Det ändå jag har kvar att göra är att hänga upp lite tavlor och sätta upp speglarna sen så är det helt klart.

Idag så var man på gymmet o körde armar, var riktigt gött! Och imorgon så tänker jag köra ben efter jobbet, eftersom det är min födelsedag då o allt, får fira med att döda benen lite extra ;) Fan hatar egentligen att fylla år, känner mej äldst i kommun typ, men men, man är inte äldre än vad man gör sej eller vad säger ni? ;)


Tänkte bjuda på nått annorlunda idag, nämligen mej helt jävla osminkad, den nakna hemska sanningen haha, och sen en bild sminkad, som känns mer som mitt rätta jag haha ;) Vad ni än säger så kommer jag aldrig att börja vara osminkad vissa dagar, it just doesn`t feel right :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln