Vatten-76webb

Ny bild och Team MMsports!

Go kväll gött fölk!
Här sitterb man i soffan o har just käkat en massa makaroner och köttfärs, kollat på South Park och nu strax blir det att kolla nått avsnitt Walking Dead. Har fan inte hunnit kolla så mycket serier alls på sistone för att jag har haft så satans fullt upp o stressat sönder verkligen. Jag måste lugna ner mej alltså, kroppen säger ifrån. Inatt så vaknade jag av att jag hade feber, svetten bara rann av mej och halsen var helt svullen och jag var hes som satan så fick vara hemma från både jobb och träning idag. Men pallar fan inte att vara sjuk mer, de var ju inte längesedan jag var det, så ska lugna ner på tempot en aning, sluta försöka vara alla tills lags på en o samma gång och vara på tusen ställen om dagen för det går fan inte. Jobba blir det imorgon i alla fall, laddat upp med alvedon och nässpray så det ska allt gå vägen, fuck feber säger jag! Sen så får vi väl se ifall jag är frisk nog att träna helt enkelt.
Tränade i alla fall igår, hade ju lovat att fira min födelsedag genom ett gött benpass! Gött o gött vet jag inte om det var dock, började bli dålig o krasslig redan där så vart ett kortare benpass med fokus på främre lår och körde i ganska lugn takt.

Måste bara säga att fan vad jag trivs i min nya lägenhet, helt sjukt! Den är verkligen supermysig, och så känns det skönt att ha något alldeles eget liksom. Sen så har jag ju så bra grannar med, helt awesome :D Var ute och gick en kort vända med Terese och Josephine förut, var riktigt gött, skönt att få lite luft istället för att bara sova bort febern hela dagen. Ska försöka hänga på dem på promenader på kvällarna för de brukar då varje dag, gött att få liiite cardio, det blir det ju inte så mycket av på gymmet så ;)

Sedan så ska jag även släppa nyheten att jag har blivit en del av Team MMsports! Känns otroligt kul! Så nu jävlar ska det tävlas i bikinifitness detta året ;) Jag ska bara bestämma mej för vilken tävling jag ska ställa upp i, skulle vilja börja med en nybörjartävling för att känna på det lite. Sedan så vill jag ju ha tiden till att bygga på benen lite mer också förstås så gärna lite längre fram på året. har ni något bra tips på vilken tävling jag borde börja med må tro? :)

Fick en ny bild från när jag var i Stockholm och plåtade med Jovan nyligen, är så galet nöjd med bilderna, han är verkligen grym! Och på bilden så ser man ju att benen har lagt på sej lite muskler i alla fall, o rumpan med, så visst händer det nått i alla fall ;)Bilder från igår :) Nytt linne m.m från bästa MMSPORTS ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln