Vatten-76webb

Vila bör man..

helvetes natt jag hade inatt vill jag lova, fy fan. Febrig o jävlig, och törstig som satan! Var uppe typ 8 gånger på natten o halsade vatten, tror jag drack över fem liter jävla vatten inatt. Så det fick bli en dag hemma med massa vila igen, nässprayen och alvedon har blivit mina bästa vänner. Sedan drog jag iväg till affären o handlade broccoli och D-vitaminer och citron haha. Jag gör jämt så när jag blir sjuk, drar o handlar på mej allt som ser nyttigt o bra ut, vitaminer o kosttillskott o grejer i mängder, sen om allt funkar det vette fasen ;)

Annars så har jag hållt mej i lägenheten hela dagen idag o tagit det lugnt, förutom nu på kvällen när jag drog en trappa ner där två av mina grannar var o satt o kollade på tv o käkade vitlöksbröd o tjatade med dom en stund.

Jag kan verkligen inte beskriva med ord hur mycket jag HATAR att vara sjuk! Jag får typ damp, vill inte alls ligga o ta det lugnt, jag har verkligen inget tålamod till det. Blir bara stressad av att jag inte kan jobba, och att jag inte kan träna. Ligger i sängen o inbillar mej att jag kan se när musklerna bara tinar bort medans jag tittar på dom bara för att jag inte tränat på flera dagar hahaha :D

Nej VILA ska det bli, inget gym föränn jag är HELT frisk denna gången, hur jävla jobbigt det än må bli! Men jobba tror jag att jag ska satsa på imorgon, beror på om febern ger sej, man vill ju inte smitta ner arbetskollegorna heller liksom.

Har upptäckt att jag blir mycket lugnare o gladare av att lyssna på Bob Marley idag, så skön musik att bara softa till, så det ska jag fortsätta med om dagarna för att stressa av lite ;)
Hittade en playlist med de bästa låtarna av honom samlade, perfekt!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln