Vatten-76webb

Liten videoblogg ;)

Go kväll på er, hoppas ni har haft en trevligt fredag! :)
Själv är jag en aning bättre idag men fortfarande förkyld och har en värkande hals och liiite feber så fick bli en vilodag idag med, hur jobbigt o tråkigt det än må va. Men har fått umgås med familjen som var i stan på besök så det var riktigt trevligt att umgås med dom ikväll o tjata lite, så har varit med dom hela kvällen till nu o käkat tacos o grejer, asgött!

Sedan så tänkte jag vara så himla generös idag att jag tänkte ta o bjuda på ett videoblogginlägg haha :D Jag är inte i toppform, jag är lite hes o jävlig, o det är lite småsuddigt o mörkt sådär men det får duga för denna gången ;)
Jag vet inte ifall ni la märke till detta i videobloggen, men har i alla fall ett nytt halsband på mej idag, supersnyggt tycker jag! Har saknat ett smycke som är lite mindre som man kan ha till vardags så då är detta perfekt :) Detta kommer från: http://www.jewellerybyjenny.se/
Sedan så bär jag ju min snygga nya t-shirt med märket Body Sience idag med från bästa http://www.mmsports.se/ Älskar verkligen färgen, min favvofärg!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln