Vatten-76webb

Dagens vikt

Jag trodde fan jag gått upp flera kilo nu när jag legat sjuk i en vecka, utan träning och sen ätit massa onyttigheter o druckit satans mycke cola under tiden men icke :D Ena bilden är från i måndags o den andra från idag. Men hur som helst så känner man sej ganske fet o jävlug efter att inte kunnat träna på länge, så snaaart så jävlar! Lutar åt träning imorrn, eller tisdag, jag ska vänta in i det sista bara för att inte förkylningen ska ta om igen :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln