Vatten-76webb

Dagens vikt

Jag trodde fan jag gått upp flera kilo nu när jag legat sjuk i en vecka, utan träning och sen ätit massa onyttigheter o druckit satans mycke cola under tiden men icke :D Ena bilden är från i måndags o den andra från idag. Men hur som helst så känner man sej ganske fet o jävlug efter att inte kunnat träna på länge, så snaaart så jävlar! Lutar åt träning imorrn, eller tisdag, jag ska vänta in i det sista bara för att inte förkylningen ska ta om igen :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln