Vatten-76webb

Tillbaka på gymmet, woho! ;)

Satan vad trött jag är, helt totalt slut i huvudet känner jag! Det blir väl en liten omställning nu från att ha varit sjuk o jävlig ett tag o bara legat hemma o knappt lyft ett finger, till att ha börjat träna igen och sedan jobba kväll på det, men SÅ skönt är det! Har saknat både träning och jobb:) Var på gymmet igårkväll med Terese och Emil o körde axlar, FÖRSÖKTE verkligen att köra lugnt med lättare vikter för att inte få upp flåset för mycket eftersom jag varit sjuk ett tag o är lite förkyld ännu, men det är fanemej inte lätt alltså!
Man vill ju köra järnet varenda gång på gymmet liksom, så körde på ganska bra men tog lite längre pauser mellan seten för att inte ta ut mej fullständigt. Sedan så körde jag rygg idag, var otroligt gött det med. Jag har velat köra ben ända sen igår men sparar det tills jag är full av energi så jag kan köra järnet, så det kanske lutar åt imorgon faktiskt, är allt bra sugen ;)

Sen jag kom hem från jobbet så har jag bara kastat i mej mat, ätit godis (det var verkligen livsfarligt av Linda att ge mej 3kg sura godistungor kan jag meddela, man kan fan inte låta bli) sedan har jag sett på dagens avsnitt av Farmen, inte för att jag är nått större fan av det men man blir lite nyfiken ändå, man har ju följt det titt som tätt när man varit uppe hos mormor o glott på tv.
Och nu lutar det åt en dusch, om jag inte sparar det till imorgon, vet fan inte om jag orkarn asså :D Det blir ju tyvärr aldrig "bara" en dusch när man är brud. först måste man ta ur löshåret, sedan duscha, raka sej, sedan föna håret efteråt, platta mina självlockar och SEN är man klar. Usch det lät fan inge lockande^^ Blir sova istället haha :D


Lite bilder från gymmet igår, och en bild på ryggen innan gympasset idag :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln