Vatten-76webb

Tordagsmys o annat :)

Då sitter man här, ruskigt seg o trött faktiskt, blir inte sent innan jag lägger mej inatt vill jag lova! Har faktiskt fullt upp från jag vaknar tidigt på morgonen till sent på kvällen varje dag nu, måste lära mej att lugna ner mej hehe. Börjar ju inte jobba förrän kl 16 varje dag denna veckan men ändå så blir det stressigt på dagarna med allt man får för sej att man ska hinna med, till exempel gymmet o allt, men men, allt hinns med o det är ju klockrent :D Det enda jag ligger lite efter med är att jag inte hunnit sola nått, och att jag faktiskt borde ta tag i städning här hemma, men de får vi ta i helgen ;)

Hade det riktigt trevligt efter jobbet nu på kvällen, var just hos ena grannen Jossan och med oss var även andra grannen Terese. Terese hade gjort en egen soppa så det vart att käka mackor o soppa och kolla på Lyxfällan och Top Model Sverige o tjata lite, riktigt mysigt! Grannarna här har haft det lite som en tradition att ha mys-torsdag varje torsdag, käka lite gött o kolla på nått avsnitt så nu har jag hakat på det, riktigt trevligt faktiskt! :D

Imorgon är det fredag, och då blir det gym såklart ;) Var där och körde armar idag, kändes otroligt bra, körde verkligen slut på dem. Imorgon har jag inte riktigt bestämt mej för vad jag ska köra, men det lutar åt den muskelgruppen jag tycker är tråkigast, nämligen bröst, och även lite mage vore ju trevligt. Benen sparar jag till helgen då jag har som mest energi och är utvilad o allt så man kan kräma ur dem riktigt ordentligt.

I min stressiga lilla vardag så hann jag faktiskt med att ta lite spännisbilder såklart hehe ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln