Vatten-76webb

Paket o gym

Fan va gött det var med först sovmorgon, kolla lite South Park avsnitt, o sedan dra sej iväg till gymmet. Körde ben idag, äntligen ;) Körde rätt hårt idag, var riktgit slut när jag gav mej, underbar känsla. Sedan blev jag upphämtad av Patricia så drog vi o greja med min brpkiga 745a. Den hade laddat ur sej så fick först låna startkablar av Terese o dra igång den, o sen köra bilen till mormor o sätta den på laddning så nu ska den väl förhoppningsvis starta som den ska. Annars så har jag bara käkat, härjat med Patricia hos mormor, o nu kom jag precis hem o ska chilla lite o ta mej en dusch.

Bild innan gymmet förut, spännis Sandra ;)Sedan så fick jag paket igår från grymma http://www.gomdajuveler.se/ Lite sexiga underkläder och en väska, riktgit bra saker, o snygga! ;)Har åkt finbil med Patricia idag förresten, så jävla snygg är den, sån vill jag ha när jag blir "stor" haha ;) Något manlig är den :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln