Vatten-76webb

Skön helg :)

De har varit en riktgit bra söndag idag faktiskt. En effektiv sådan ;) Har städat lägenheten, hälsat på mormor, laddat bilen där o grejat, och sedan så har jag gymmat, två gånger idag :D Först tidigare på dagen, sen så skule Terese och Emil dit nu på kvällen och då var jag så taggad på att hänga med så det vart att köra en gång till, asgött! Och jag kände inte av alls att jag druckit några öl igår, suveränt asså ;) Kollade nämligen på melodifestivalen igår med ett stort gäng polare och drack öl och tjatade. En av de jag höll på kom vidare till finalomgången, Linus som gjorde låten Bröder, lite snygg han måste jag säga! Jag vart dock jävligt besviken över att Outtrigger inte kom vidare, den låten slår ju alla med hästlängder om jag får säga mitt.

Efter Mello så drog vi till Mastis o tog nån öl, sedan vart det fyllekäk på Donken på natten. Hade inte ätit donken på en evighet innan så det smakade fanemej gött ;) Körde min standard, McFeast o company. Det är alltid den som gäller eller Chickennuggets med sötsur sås, det är grejer det.

Övade lite posering idag på gymmet, bäst att passa på medans det var folktomt tänkte jag. Har inte alls övat mycket på det, men kanske borde ta tag i det o göra det nån/några gånger i veckan så att det sitter. Ett superkort klipp från när jag övade finns på Instagram för er nyfikna ;)
Ni kan se det här nedan:
Nu blir det i alla fall att sova. Ska kolla klart på South Park avsnittet jag kollar på sen blir det bums i säng för imorgon blir det att jobba tidigt. Ni får sova så gött allihop :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln