Vatten-76webb

Blivit modern o grejer ;)

Go kväll på er! Då sitter man nyduschad o redo för att hoppa i säng, men vet väl själv att jag inte kommer lägga mej för att sova förän ett-tiden som vanligt, omöjligt att gå o lägga sej o sova ibland när man tycker att man har sååå viktiga saker att göra, som att kolla facebook, Instagram eller fastna vid serier ;)
Idag tog jag en riktig fixardag, jobbat dagstid, sen hämtat ut två efterlängtade paket, vad de innehåller kommer ni få se snart. Sedan hälsade jag på mormor, sen drog jag hem o tvättade massor, och har städat heeela lägenheten o grejat så nu är det fanemej fint här igen. Igår såg det typ ut som ett bombnedslag, disk o helvetes massa kläder på olika platser kan man säga, men nu är det ordning och reda igen ;)

Hade ett gött gympass igår, körde armar och det gick riktigt bra! Hade tänkt köra ben idag men får vänta med det till imorgon istället, har dortfarande träningsvärk i dem ändå så de är nog glada om de får vila lite extra.Ryggen ser så kul ut på den här bilden jag tog igår, ser lite ut som en rosett?
Eller en pung med två k*kar som hänger ner kanske? :DAnnars så vart man modern igår också kan man säga :D Bort med min kära gamla tjock-tv och in med en snygg platt-tv istället :D De såg en aning bättre ut med en platt-tv än den där klumpiga jäveln jag hade innan.Sedan så har jag även fått hem ett nytt paket från http://www.gomdajuveler.se/ En riktig partyklänning kan man säga ;) Fick även med ett par snygga örhängen som ni får se inom kort. Rekommenderar er verkligen att gå in o kolla vad som finns på hemsidan, de har så sjuuukt heta partyklänningar!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln