Vatten-76webb

Badhuset, och ny jacka

Då sitter man o slöar i tvn o kollar på nya platt-tvn ;) Har fått hjälp av både Emil o Jossan med att få igång ljud när jag kopplar datorn till tvn, och sedan så fick jag hjälp med att få in kanalerna också, tur man har tekniskt lagda grannar asså, annars så hade det nog tagit en evighet till innan jag fått nått att funka haha :D

Idag har jag faktiskt varit o simmat på badhuset :D Det var fanemej evigheter sen jag var där o simmade, flera år sedan, så det var riktigt gött faktiskt, det är ju riktigt bra träning det med. Först simmade vi en halvtimme typ, sen vart det stretching i den varmare poolen, sen bubbelpool och sist bastu, så kroppen var riktigt avslappnad och kändes tung som bly när jag var klar, riktgit skönt.

Annars så har man jobbat idag, solat med Patricia en väng, tagit min eftermiddags powernap som vanligt efter jobbet, o ja sen badhuset o det :) Så simmningen fick vara min träning idag, benen har fått sån tur att de har fått vänta lite med att dödas, men imorgon då kommer de nog inte undan ;)

Fick ju hem paket häromdagen som jag skrev igår och tänkte visa er vad som fanns i det ena paketet, nämligen min efterlängtade jacka från http://fashionyouknow.se/ supersnygg verkligen, satt perfekt!
Kunde ju inte ta bilder medans jag simmade idag så fick bli bilder efteråt ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln