Vatten-76webb

Freeeedag <3

Fredag!! Hell yeah så SKÖNT :D Har längtat så hårt efter att få sova ut på morgonen så ni ANAR fan inte :D Jag är verkligen inte en morogonmänniska, att sova ut på morgonen är ju lätt bland de bästa som finns. Så imorrn så ska jag sooovaaa! Sedan blir det faktiskt att åka o kolla på hockey i Karlstad med jobbet, ska bli kul! Kommer nog sänka några öl på resan dit, ska bli kul :)
Idag har jag jobbat i alla fall, sedan drog jag hem o lagade massa mat, sötpotatis köttfärsbiffar, sedan somnade jag en stund, matkoma kan man säga, o sen drog jag upp till mormor o käkade igen haha, jag är en sån tjockis ;)
Då blev det min absoluta favoritmat just nu, nämligen omelett i ugnen med räkstuvning på, HERREGUD så gött det är! Helt beroendeframkallande. Ska ge mej på att försöka göra det själv nån dag, hoppas man lyckas få den någorlunda så lik mormors i alla fall, men de kommer jag väl aldrig lyckas med. Jag hängde uppe hos mormor ett tag, kollade på Lets Dance en stund, sen så drog jag hem, drog i mej PWO o sedan drog jag till gymmet. Det var riktigt tomt där, bara en till som kom dit mot slutet. Så nu har man kört rygg, riktigt gött.

Tänkte bjuda på ett litet videoklipp som jag la upp på Instagram från gymmet. Ni som inte har mej på Insta så heter jag sandrareichemodell där (jo jag vet, töntigt namn men SandraReiche var tydligen upptaget^^)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln