Vatten-76webb

Jävla röjj igår :D

Idag mina vännerrrr, är jag satans bakis kan man säga :D Har sovit hur mycket som helst idag, sen har jag varit uppe hos mormor en sväng o umgåtts med henne o patricia, annars har jag inte gjort ett skit kan jag säga. Men det var det SÅ värt! Fan va kul jag hade igår asså :D Var iväg md jobbkollegorna till hockey i Karlstad, Färjestad mötte Skellefteå. Vi började öla som satan i bussen dit, tror jag hävde i mej fyra öl på den halvtimmen i bussen haha. Väl där så kollade vi på hockeyn, och hängde mestadels i baren. Vi fick inte köpa mer öl tillslut för att vi var för packade :D Efter hockeymn så åkte vi buss hem, drog på en förfest hos en av kollegorna, sedan drog vi vidare till Harrys. Hade jättekul där, dansade o pratade med folk o hade kul! Sedan blev det efterfest, men då var alla rätt så trötta så vart inte så mycke party då :) Så det var en rikigt lyckad kväll med andra ord! Och fatta känslan att dricka kalla öl när det var sol o strålande väder, man fick riktiga vårkänslor.
Promenaden hem från efterfesten var dock inte så jävla rockig, gick o koncentrerade mej hela vägen på att inte spy, fy fan hur jag mådde asså :D men det löste sej med en massa sömn som tur va.

Jag var osmart o tog inga bilder igår, kan i och sej berott på att min mobil stendog på vägen hem från hockeyn och var död resten av kvällen.

Ni får nöja er med bilder från innan hockeyn :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln