Vatten-76webb

Nya bilder ;)

Nu kom man just från ett förjävla svettigt benpass på gymmet, riktigt gött var det! Körde inte över en timme som jag brukar idag, fick bli typ 40 minuter för benen vart så jäkla skakis mot slutet hehe.
Underbart väder är det också! Fatta vad solen kan påverka en egentligen? Man blir pigg, glad o positiv och kommer upp i tid på morgonen, sjukt bra! Hoppas det håller i sej nu bara. Tänkte ta o bjuda på två bilder från då jag var i Stockholm o gjorde min fitnessplåtning ;)
Det är fotografen Kalle Rimling som har tagit dessa.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln