Vatten-76webb

Söta högtalare m.m

Ujuj, har jag varit lite seg i uppdateringen kanske? ;) Vart ska jag börja tro. Får börja med dagens sysslor. Jag har jobbat kväll idag och direkt efter det så drog jag till grannen för vår obligatoriska mystorsdag hehe :D Grannarna samlas och käkar lite gött (inga onyttigheter dock hehe) och sen så kollar vi på nått avsnitt o tjatar lite. Annars så skulle jag ha varit duktig imorse o gått upp tidigt för att hinna städa, svara på massa mejl, gymma, handla o ladda bilbatteriet, men det gick som vanligt inte som jag tänkt mej ;) Sängen var lite för lockande imorse så jag hann i alla fall med att svara på en del mejl, handla, ladda batteriet och städa hela lägenheten, så det var tyvärr gymmet som vart lidande denna gången. Men det ska jag allt ta igen imorgon så det heter duga ;)
Igår så var jag i Karlskoga hela morgonen, umgicks med richard, käkade lunchbuffè o kollade på när han jobbade haha, och kollade in hans bil lite, ska nämligen stå vid den på Elmia i år, ska bli grymt jävla kul!


Sedan så var jag även förbi http://iphonelagning.se/ i Karlskoga och fick med mej ritkigt schyssta högtalare hem, jättesöta är de! Sprutar vatten i takt till musiken ;)Sedan så gymmade jag på kvällen igår efter jobbet, körde ben IGEN, de stackars benen lär ju nästan hata mej snart men ska de växa så ska de fanemej växa :D

Men ikväll blir det lugnt som i graven, glo på tv o lägga mej i någorlunda tid är väl det som står på schemat :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln