Vatten-76webb

Fått mycket gjort :)

Fan va duktig jag känner mej idag! Jag har först promenerat på morgonen med Jossan, efter det så städade jag och diskade. Sedan var jag uppe hos mormor o käkade med Patricia och henne, sedan blev det att åka hem o tvätta en satans massa.

Och nu på kvällen så vart det att köra armar på gymmet. Sedan så gick jag på ännu en promenad fast med Terese denna gången. Och sen blev det att laga käk (blir jämt vrålhungrig efter gymmet) så lagade i ordning ris och tonfisk till det, ett redigt jävla kvällsmål haha.

Sen vart det en dusch, och nu sitter man här o väntar på att Farmen ska börja, missade ju det tidigare idag så kollar på reprisen :)

Sen blir det fanemej sängen, ska bli underbart gött att soovaaaa!
Hoppas ni alla haft en grym helg <3Sedan lite kul för er med VIP... ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln