Vatten-76webb

Ben o grejer

Då var det strax läggdags då, fan vad tiden går fort asså :) Idag har man ändå hunnit med en del. Vill sällskap av Robin till gymmet idag så det blev axlar och mage. Fick en massa bra tips faktiskt så det var bra att ha med någon som hjälper en. Brukar ju alltid vara ensamvarg på gymmet och vilja köra för mej själv för jag blir så inne i min egen lilla värld när jag tränar, men idag så gick det faktiskt riktigt bra att träna tillsmamans med någon, axlarna fick ordentlig pump, gött som satan.
Sedan så gjorde jag en fettprocentmätning på Gymhuset också, tänkte att det vore spännande att se vad man ligger i för fettprocent, så nu har man lite mer koll, jag är "mycket mager" om man ska kolla på min fetthalt, låter bra tycker jag hehe :) Skulle behöva minska liiiite i fett inför tävling men inte mycket alls så det känns underbart, så blir nog ingen jobbig långvarig diet för mej inflr tävling som skönt är!


Tänkte bjuda på en bild på benens dagsform, iiggeeen ;) Lite naket kanske men tänkte bjuda på den även för er som inte har VIP då jag anser den vara mer träningsinriktad så den kommer undan VIP stämpeln lite.

Sen så vart det nog visst lite för naket för att visas öppet, så denna får ni med VIP se ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln