Vatten-76webb

I Aftonbladet :)

Den här dagen går i tandläkarens tecken kan man säga. Har ont av en tand så fick tid imorse så de fick göra en undersökning, sen blir det två återbesök efter det, hade två stycken hål som behövde lagas, och en liten skada på en framtand som ska slipas ner på nästa besök. Vette fasen vad jag gjort asså, det är ett litet hack i tanden precis som att jag skulle ha bitit i nått hårt eller varit ute o slåtts kanske, men det har jag då inget minne av :D Så idag får det bli en vilodag helt enkelt, få tänderna fixade som gör ont så hoppas jag allt är bra sen :)


Vet ni vad? :D Jag var med på Aftonbladet igår, rätt fränt! ;)
Bilden är från när jag var modell för Rockdenim.com :)

Fick förresten hem så sinnessjukt snygga tights från http://www.gomdajuveler.se/ nyligen, älskar dom verkligen! Sitter som ett smäck och har snörning bak på båda benen, riktigt hett ;)
Sedan blire ruuuumpaaaaa ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln