Vatten-76webb

Ny partytopp ;)

Mitt i tandproblem o dret idag så fick jag något som gjorde mej otroligt glad, nämligen PAKET, yeeey! ;) Fick en supersnygg partytopp från Gömdajuveler.se Skitsnygg! Riktigt glitter o glamour hehe, så perfekt till fest.Jag har fått en del oroliga mejl och kommentarer under dagarna från er som är oroliga att jag ska lägga alla träningsbilder och tips som VIP, men ni kan pusta ut för så är verkligen inte fallet :) Jag kommer att lägga upp allt som jag alltid gjort, träningsvideos, bilder och dagsformen som vanligt. Tar jag dock lite mer avklädda bilder så väljer jag att ta dom som VIP då det är väldigt blandad åldersgrupp som följer mej och min blogg. Så så är läget, ni kommer fortfarande få lika mycket träningsrelaterade bilder i fortsättningen, om inte mer till och med! Känner att jag är helt inne för att blogga massor framöver och uppdatera mycket bättre än vad jag tidigare gjort så ni kommer inte bli besvikna, I promise <3


Nej nu blir det att städa vidare lite, fan att man kan stöka ner på så kort tid asså :D Jävla kläder som har en tendens att hamna på soffan, sängen, golvet o överallt ;)

Så dunka lite musik o städa vidare blir det, bjuder på låten jag lyssnar på just nu :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln