Vatten-76webb

Legdaaaay woho!

Ujujuj imorgon får jag nog räkna med träningsvärk så det heter duga i mina stackars ben! Hade med mej Robin idag igen på ett hårt benpass, fick hjälp och tips och det lönade sej kände jag, jävlar så slut jag är i benen vill jag lova. Han fick mej till att köra uppvärming på crosstrainern för typ första gången, jag är ju alltid för ivrig på vikterna och hoppas över uppvärmingen men det kändes faktiskt bra att vara uppvärmd i benen innan man gav sej på knäböj, så det ska jag försöka motivera mej själv till att göra varje gång hädanefter.
Sedan körde vi igenom flera benövningar som knäböj, benpress, vadpress och flera, ruskigt jävla skönt vill jag lova!
Efter gymmet så drog jag till mormor en kort sväng, och sedan drog jag över till Terese där Jossan var också o tjatade lite med dom o lekte med Jossan ursöta kissemiss, och nu är jag hemma, ska bli gött o sova känner jag. Jobbade dag idag så man blir lite sliten mot kvällen eftersom man går upp tidigt.

Hade dåligt att göra innan gymmet så tog lite bilder :)
Sedan så passade jag på att ta bilder nu efter duschen också, beeeeen igen ;) Fan vad benbilder jag tar!? :D Helt fixerad med det där med ben just nu tror jag hehe
Sedan så gjorde jag även en video till er med VIP ;) Ni får ursäkta att jag har världens största mage på videon haha, jag har typ ätit ihjäl mej innan jag gjorde videon hehe ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln