Vatten-76webb

Tröttast i kommun typ

Oj vilken trött dag jag haft idg, helt sinnes! Vart segare o segare mot slutet på jobbet, sen drog jag till mormor o umgicks en stund, o sen drog jag hem o bara tvärdäckade i en och en halvtimme, helt slut var jag! Om jag bara kunde lära mej de där med att gå o lägga mej i tid när jag jobbar dagtid så skulle det nog bli lite annorlunda, men det är ju så svårt! Det finns verkligen inte i min värdl att kunna gå o lägga mej innan tolv på kvällen, helt omöjligt.

Efter jag sovit så hävde jag i mej massa cola, drog på Motorhead o städade jjärnet, diskade i världens fart hehe. Sen drog jag ut med Jossan och gick en promenad, och sedan så drog vi till Jossan, Terese kom dit också och så hade vi vårt torsdagsmys med smörgåsrån, färskost och ett nytt avsnitt av Lyxfällan, och nu är man hemma igen. Funderar på en dusch o sen sova faktiskt, ska försöka i alla fall. Brukar oftast fastna vid datorn på kvällarna och inte kunna slita mej loss. Känner faktiskt att jag är lite sugen på att spela lite på online casino ikväll men då kommer jag väl aldrig i sängs. Man har ju en tendens att fastna då ett bra tag.


Hur som helst så är det fantastiskt gött med FREDAG imorgon! Har många planer i helgen, tänkte avslöja vad imorgon så ni får hålla utkik ;)

Sedan så vill jag tacka för all grym feedback jag fått på VIPbilderna, så satans kul att ni gillar dem så mycket ;) Självklart kommer jag uppdatera dagligen/varannandag så att ni alltid är uppdaterade med nytt hett material så oroa er inte, det kommer finnas bilder och videos så det räcker och blir över framöver hehe :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln