Vatten-76webb

Bilder från helgen ;)

Nu är det bloggdags igen eller vad säger ni? ;) Har inte haft ork att skriva tidigare idag för jag har haft så satans ont i magen och mått illa o grejer, vette fasen vad det blev. Är fortfarande lite illamående så hoppas verkligen det försvinner med sömnen inatt, tänker INTE få magsjuka eller dylikt^^
Då har man varit i Göteborg då :D Har haft det sjukt bra, jättekul att man äntligen kom iväg dit. Man har hunnit med plåtning med fitnesstema, bikinibilder och bilder tillsammans med den sjukt snygga Nina, och bilderna vart verkligen superbra, som alltid när man plåtar med duktiga Janne Wiberg. Sedan så har man fått käka grillat för första gången i år, satan så gött det var! Solen lös och grillen var full igång och man verkligen kände doften av grillat kött, oslagbart! Nu är det fanemej vår på riktigt, och jag fick verkligen mersmak för detta med grillning så det blir det bli mycket av nu framöver :D
Annars har man tagit det lugnt, promenerat, kollat film o grejer, så det var en riktigt skön helg. Gjorde en fettprocentmätning också så nu vet jag precis hur mycket fett jag har på kroppen, och lite vart jag står inför tävling i bikinifitness så det är perfekt det.


Och idag ska jag vara så snäll att jag bjuder på några bilder från helgen, och mer kommer det vill jag lova ;)
Coola va? Fler kommer så håll utkik i bloggen framöver!
Sedan så tänkte jag att ni skulle få följa med in i duschen med... ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln