Vatten-76webb

Mycket planer :)

Usch idag har man varit hängig, sovit en massa och mått illa och haft ont i magen utav helvete. Men det har börjat bli mycket bättre nu mot kvällen, har druckit massa vatten och Proviva o grejer så förhoppningsvis så ska det väl ge sej. Har träningsabstinens så det heter duga, har inte tid för nån jäkla magsjuka eller vad det är för dret^^ Imorgon så ska jag fan jobba och träna, så är det bara!

Har fått hem en bilmatta och lite delar till min kära Amazon från http://motoroldies.se/ idag så nu är projekt "få ordning Amazonen till våren" i full gång kan man säga, längtar verkligen tills den är klar, fan vad jag ska glida runt då, har saknat det så fruktansvärt mycket! Kommer vara så himla skönt at den verkligen kommer vara i toppskick!

Fan vad jag längtar till sommaren nu asså. Denna sommaren ska jag fanemej få mer gjort än vad jag brukar. Livet ska liksom inte bara gå ut på att bara jobba, träna, sova, äta typ, det måste hända nått, annars får jag damp! Jag ska börja hitta på mer på helgerna till att börja med, det är ju det helgerna är till för liksom. Har ju börjat bli bra på det på sistone, Stockholm ganska nyligen, och Göteborg nu i helgen, så mer sånt får det bli. Är sjukt sugen på att dra utomlands i sommar med, det var evigheter sen! Vi får väl se vad sommaren har att erbjuda, och våren med då förstås! Blir ju i alla fall att stå modell på Elmia vid Richards bil, kommer bli grymt kul! Hade jättekul sist när jag stod modell på mässan, blev en massa poserande vid bilar och prata med folk, askul!

Ett litet smakprov på hur bilen Richards ska ställa ut på Elmia ser ut just nu, kommer bli för jävla grym när den är klar asså!
Sedan så tänkte jag bjuda på ännu fler bilder från plåtningen nu i helgen ;) Fotograf är grymma Janne Wiberg.
Sen tänkte jag bjuda med er in i solariet en sväng med... ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln