Vatten-76webb

VIP bomb ;)

Helt död idag med, fyfan asså, har fått feber också så det räckte tydligen inte med bara illamående^^ Aja det går över, tröstar mej med en iskall cola sålänge. Har faktiskt stora funderingar på om detta ska seriöst bli min allra sista vanliga Coca Cola på alla dagar förutom en dag i veckan där jag kan unna mej det ifall jag nu vill ;) Ska försöka ersätta den helt med Cola Zero, eller kolsyrat vatten, har nyss varit o fyllt på kolsyrepatronen i Sodastreamern så jag ska försöka hålla mej till att dricka massa vatten istället för den sjukt goda o lockande colan hädanefter, får se hur det går! har sagt åt mina vänner att de får slå mej och knycka min cola ifall de ser mej med en haha :D

En liten bilduppdatering innan jag lägger mej o vilar en stund ska jag ju hinna med ;)Sen så är jag lite extra generös idag tänkte jag...;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln