Vatten-76webb

Kristet Utseende ikväll!

Fasen vad skönt det är när man väl börjat komma in i detta med att gå upp i någorlunda tid! Vaknar av mej själv riktigt tidigt på morgonen o får tvinga mej ligga kvar bara för att jag tycker att det är FÖR tidigt liksom :D Men solen gör ju så jäkla mycket, man blir verkligen tusen gånge piggare när man vaknar o det är soligt ute :)

Idag blir det gymmet om en stund, sedan blir det jobb och sedan blir det att fara till Karlstad o kolla på grymma The Kristet Utseende på Nöjes, fan va röjj det ska bli :D Har inte sett dom på år o dagar. Ska dit med syrrorna så de ska bli intressant hur det komemr sluta haha :D

Men nu får det i alla fall bli en stadig frukost innan gymmet, ska dra o hämta ut paket sen också från bästa http://www.mmsports.se/ Jag behövde en rejäl påfyllning av kosttillskott så ser verkligen fram emot mitt paket vill jag lova, kommer bli awesome! :)
Ooops ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln