Vatten-76webb

Kristet Utseende ikväll!

Fasen vad skönt det är när man väl börjat komma in i detta med att gå upp i någorlunda tid! Vaknar av mej själv riktigt tidigt på morgonen o får tvinga mej ligga kvar bara för att jag tycker att det är FÖR tidigt liksom :D Men solen gör ju så jäkla mycket, man blir verkligen tusen gånge piggare när man vaknar o det är soligt ute :)

Idag blir det gymmet om en stund, sedan blir det jobb och sedan blir det att fara till Karlstad o kolla på grymma The Kristet Utseende på Nöjes, fan va röjj det ska bli :D Har inte sett dom på år o dagar. Ska dit med syrrorna så de ska bli intressant hur det komemr sluta haha :D

Men nu får det i alla fall bli en stadig frukost innan gymmet, ska dra o hämta ut paket sen också från bästa http://www.mmsports.se/ Jag behövde en rejäl påfyllning av kosttillskott så ser verkligen fram emot mitt paket vill jag lova, kommer bli awesome! :)
Ooops ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln