Vatten-76webb

Allt om min helg :D

Då var det redan söndag då, satan vad den här helgen har gått undan, så går det ju när man har roligt oftast :) Som ni kanske kommer ihåg så drog jag, Patricia o Linda till Karlstad o kollade på Kristet Utseende i fredags. Stressade som ett as eftersom jag slutade jobbet kl 21, så fick skjuts av Emil hem så jag kunde byta kläder, sminka mej och sen dra vidare till mormor där syrrorna satt o ölade. Så vi satt där en stund och sen så skjutsade Emil oss till Karlstad. Jocke var med också och vi allihop satt o sjöng Kristet låtar för fulla halsar hela vägen, skitkul hade vi :D

Och väl på Nöjesfabriken så hade Kristet just börjat spela när vi kom dit, och det var värdlens röjj vill jag lova! Höjdpunkterna var ju såklart när de spelade de gamla låtarna som alla kände igen, alla sjöng med och hoppade in i varann och knuffades som satan så vi gav oss in i det också o härjade haha. Jag vart så satans glad mot slutet, då en av bandmedlemmarna pekade ut mej i publiken och kom o gav mej en toalettborste (toalettborstar är lite av Kristets grej, sjukt månnga i publiken hade tagit med sej en vasrin och viftade med). Pratade lite med honom förut och fick reda på att han hade lite koll på min Instagram också, asgrymt haha! :D

Sedan så dansade vi systrar loss som fan på dansgolvet på rockbaren, och drack öl ocg hick omkring lite, sen blev vi hämtade när det stängde igen, så då var det fyllekäk o sen hem o sova.

Lite bilder från Kristet.Sen så grillade vi ju igår med mina grannar med flera här utanför, så fantastikst gött! Vi gjorde spett med fläskfilè, champinjoner, lök och tomater, och sen så hade vi halloumiost också, sjukt gött!
Lite bilder från det :)
Sedan så spelade vi även kubb ett tag, sedan drog vi in o lyssnade på musik o ölade lite, och sen så drog vi faktiskt på Harrys på kvällen. Var inte astaggad för utgång men det är ju alltid kul att dra ut o dansa lite :D
Det var mycket bilder i det här inlägget :D Gött att man har minnet med ibland så man kommer ihåg att ta bilder när man hittar på grejer ;)
För mina VIPare så kommer det rejält med bilder senare, klart man har hunnit ta lite hett material också, så håll utkik ikväll ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln