Vatten-76webb

Armar och axlar

Fan att jag aldrig kan gå o lägga mej i tid ;) Hade värsta överenergin nu på kvällen så först drog jag ner o körde armar på gymmet, sen hann jag komma hem, sitta en stund o ångrade att jag inte körde axlar när jag ändå var på gymmet, så jag drog dit ännu en gång :D DampSandra gånger 1000 typ haha ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln