Vatten-76webb

Armar och axlar

Fan att jag aldrig kan gå o lägga mej i tid ;) Hade värsta överenergin nu på kvällen så först drog jag ner o körde armar på gymmet, sen hann jag komma hem, sitta en stund o ångrade att jag inte körde axlar när jag ändå var på gymmet, så jag drog dit ännu en gång :D DampSandra gånger 1000 typ haha ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln