Vatten-76webb

Min dag :)

Idag så är jag mycket kryare än igår, sååå skönt! Var hes och hade ond hals tidigare imorse på jobbet men det gav sej mer o mer under dagen så nu känns det bra faktiskt :) Så idag har man jobbat, och efter det blev det att tvätta, laga käk och dra o handla en satans massa kvarg på Lidl med mormor, sedan umgås lite med Jossan, färgat min groteska utväxt, och nu på kvällen drog jag och Emil ner till gymmet. Körde ben idag igen, galet skönt var det, många djupa knäböj vart det, kändes riktigt bra! Sedan så kom jag ihåg att köra vader också, det glöms väldigt gärna bort av någon dum anledning, muskulösa vader är ju så sinnessjukt sexigt så det borde man verkligen ligga i mycket hårdare med!Detta har jag på mej just nu, riktig mys-style ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln