Vatten-76webb

Dagen

Idag var jag TRÖTT efter jobbet ska ni veta. Hann komma hem, lägga mej i sängen och sov i 2,5 timma haha, helt död! Behövde nog den sömnen verkade det som. Sedan så åkte jag med Jossan till Maxi för att jag har varit fixerad vid tanken på en grillad kyckling hela dan så den var jag bara tvungen o köpa och vräka i mej sen. Sen var jag till gymmet som ni kanske läste i förra inlägget, och sedan var det obligatoriska torsdagsmyset med grannarna efter det. Vi kollade på nya programmet Trolljägarna, rätt kul faktiskt fast det var lite mycket prat och dåligt med action tyckte jag. Så jävla RÄTT att sätta åt de där patetiska anonyma mobbarna på nätet, de ska bara ha! Jag kanske skulle anmält mej till programmet med min lilla stalker "Samira" som gillar att kommentera nedlåtande kommentarer på alla mina inlägg haha, hade varit sinnessjukt kul ;)

Imorgon är det freeeedag mina vänner, så fantastiskt jävla gött! Och nej jag kommer inte vara kvar i stan, ska på en liten utflykt nu igen nu när det är helg o allt ;) Vart får ni väl se i bloggen :)

Är lite extra generös med bilderna idag.. ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln