Vatten-76webb

Sömnlös om natten^^

Tänk ifall jag kunde lära mej det där med att INTE gå o lägga sej och "ta en powernap på 20 minuter efter jobbet" Det blir aldrig 20 minuter...någonsin. Det blir 45-60 minuter varje gång för att jag totalvägrar gå upp även ifall jag ställt larm, och man är seg som satan ett bra tag efter det också så det är ganska ovärt. Men jag behövde nog fanemej vila ändå idag för jag sov så galet dåligt inatt, drömde världens mardrömmar! Jag blev jagad, det var kolsvart ute och de jag blev jagade av var osynliga och slet i mej så jag visste inte vart de var elller nått, panik typ! Så när jag vaknade så tvingade jag mej att gå upp vid klockan tre inatt o höll mej vaken en stund bara för att inte somna om o börja drömma på samma dröm igen, är fan som ett barn ibland haha, rädd för mardrömmar ;) Så nattens sömn var ingen höjdare kan man säga! Vilodag från gymmet blev det idag, fick bli en promenad förut istället, och sedan var jag förbi mormor o hälsade på en sväng med, så en soft dag helt enkelt. Den hör veckan har gått otroligt fort! Snart helg ju, fantastiskt :D

Bara för att jag har varit slöast i världen idag så ska ju inte ni som vill se ocensurerade nya bilder lida för det ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln