Vatten-76webb

Tyst dag^^

Helvete asså, min röst har blivit överansträngd tror jag, kan inte prata knappt idag, allt som kommer ut ur min käft när jag försöker är viskade o skrövliga ord, låter förjävlig^^ Vette fasen vad den bästa medicinen kan vara mot det? Att hålla käften helt enkelt så stämbanden får vila sej lite? Aja hoppas det släpper, värker rätt gött i halsen vill jag lova, och jag är ingen höjdare på att vara för mej själv o hålla tyst så vi får väl se hur det går^^

Eftersom det är fredag o allt, så tänkte jag bjussa på lite nya bilder ;)
En bild på dagsformen till att börja med.Sen en liten VIP bomb ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln