Vatten-76webb

Min "manliga kropp" o annat sköj ;)

Idag får man ta igen lite för sina synder kan man säga. I fredags så hade jag ju tappat rösten och tänkte inte så mycket på det, överansträngning eller nått liksom, och jag drog till Göteborg o tränade hela helgen och vart mer o mer förkyld, så nu är man där igen, hes som whiskygubbe och snuvig som bara satan och med nässprayet som bästa vän haha. Men det får det vara värt, har haft det grymt bra i Göteborg, diggar verklige den staden, vill fan bo där haha :D
Det var kul o testa på lite olika gym också, var först på ett nyöppnat SATS. Var en hel del folk där eftersom det öppnades samma dag men det gick finfint att köra armar ändå, har fanemej träningsvärk i dom fortfarande så det måste varit riktigt effektivt hehe. Var även på en teamträff med MMsports för första gången i helgen, vilket var riktigt kul! Träffade en hel del trevligt folk och det bästa av allt, fick köra min första poseringsträning! Kändes grymt att få öva lite och få feedback på poserna och gången, och så fick man chansen att ställa alla frågor man ville ha svar på så det vart otroligt lyckat :) Det togs en hel del bilder på träffen med så det kommer säkerligen upp i bloggen framöver om ni håller utkik ;) Annars så har man softat en hel del, käkat massa gött o haft det trevligt så det var en grym helg helt enkelt :) Ett minus för att jag vart så förkyld bara då men det gick ju bra ändå med träning och allt. Köpte på mej en hel vitlök och ingefära idag bara för att jag var så pissed off på min förkylning och hesa hals, och jäääklar vad stark ingefäran var?! Har aldrig smakat på det innan och jäklar vilken chock jag fick haha! Skalade roten och skärde loss stora bitar o bara slängde in i käften för att jag inbillat mej att den knappt skulle ha nån smak, men det kan jagsäga att den hade, fick tårar i ögonen till och med haha!

VET NI VAD förresten! 2 veckor har gått, och jag har inte druckit en endaste jävla klunk vanlig Coca Cola! I fucking made it :D Såhär länge har jag aldrig nånsin varit utan cola vill jag lova. Jag kommer ihåg tiderna när jag var tvungen att dricka 2 liter cola OM DAGEN, skönt att slippa det beroendet! Jag har däremot druckit en del Coca Cola Zero istället och den har blivit godare o godare med tiden, vilket jag ALDRIG trodde att jag skulle tycka. jag har bara skrattat åt mina vänner som sagt att de går att gå över till Zero och tycka att det är gott om inte godare än vanlig cola :D Vågar mej dock inte på att testa vanlig cola nu igen på ett bra tag, måste komma in i detta med Zero så jag inte faller tillbaka på vanlig cola så fort jag smakat en klunk av den hehe ;)


Tummen upp för Coca Cola Zero asså!
Sen så var det väl ett sambla gnäll om detta med att jag gått o blivit såååå manlig sen jag började med styrketräning^^ Alltså what? Måste man ha bilringar, en fettsäck med tillhörande apelsingropar till röv och chipsfyllda lår eller? Vad är det för fel med att vara fit och tight? Man behöver inte se manlig ut bara för att man ha muskler, man kan till och med framhäva redan kvinnliga former genom att träna sej till smalare midja och större rumpa till exempel, så det där med att man blir en man bara för att man tränar köper jag verkligen inte.
Känns verkligen som att det oftast är snubbar som själva är fettsäckar som aldrig satt sin fot på ett gym för att det "är så jobbigt" som skriver såna kommentarer, de gillar väl inte att brudar kan ha större muskler än de själva kan jag tänka mej ;) För hur ofta får man såna kommentarer från killar som själva styrketränar och tar hand om sej själva? Nej just de, aldrig.

Min "manliga" baksida ;)


Min "manliga" framsida ;)
En video på min otroligt manliga baksida ;)Lite fler "otäcka" bilder ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln