Vatten-76webb

Starka grejer..

Det har varit lite tyst från mej idag, hsr nämligen sovit en satans massa, helt död av feber och förkylning^^ Har legat o kollat på serier, gnagat på rå vitlök och ingefära o druckit massa c-vitaminbrus, hoppas det har hjälpt nått i alla fall! Nu blir det sova, sov så gött alla :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln