Vatten-76webb

Game of Thrones

Wohoo jag lever idag igen! ;) Jag tror det var ganska effektivt att sova bort febern och allt igår, sov så sjukt mycket, har nog aldrig sovit så jäkla mycket nånsin förut haha.
Så idag har man jobbat och sen haft torsdagsmyset med grannarna. Vi käkade ciabattabröd som vi dippade i Tzatziki, sjuuukt gött var det. Nu har jag det där helvetet framför mej bara, att jag anser mej vara frisk, och då måste jag ju bara träna NUUU på EN GÅNG! Får damp i hela kroppen annars, sitter o tänker på gymmet hela tiden^^ Men NEJ, jag tvingar mej verkligen att hålla mej borta därifrån liiite till tills jag är helt hundra i kroppen, fast det tar emot så in åt helvete...Så får se om jag är dum nog att träna imorgon redan eller om jag kan vara duktig o spara mej till helgen i alla fall ;)


Nu när jag varit sjuk så har jag börjat kolla på en ny serie som ALLA tjatar om heeeela tiden, nämligen Game of Thrones. Jag har inte trott att den är nått att ha eftersom det sett så medeltida ut när jag sett bilder o reklam så jag har bojkottat den serien hela tiden. Fast jag borde ha lärt mej att när min vän Jocke säger att en serie är bra så är den BRA haha :D Jag var anti mot både Dexter och Breaking Bad innan tills han övertygade mej o se båda serierna och der var det bästa jag gjort asså, speciellt Breaking Bad <3 Så hädanefter ska jag göra som Jocke säger helt enkelt haha :D

Det som gjorde att jag ABSOLUT var tvungen att se vidare på Game of Thrones var ju när den lilla oskyldiga prinsessan skulle få sej lite rape-sex av den stora vidlingen, då jävlar fångade de mitt intresse hehe ;) Får ta o kolla fler avsnitt till helgen tänkte jag, har bara sett fyra stycken än sålänge.


Den där vildingen är det ju iiiiinga fel på om man säger så ;)

Bilder har det blivit dåligt med när jag varit sjuk! Inte så rockigt att lägga upp bilder på mej när jag legat o sovit, gnagt på ingefära och vitlök och sett allmänt sliten ut. Har inbillat mej, som vanligt när jag varit sjuk, att jag blivit blek också haha, så nu blir det att ta lite extra melanotan och sola lite imorrn tänkte jag så man ser frisk ut igen ;)

Lite bilder hann jag ta idag i alla fall. Provade vågen hos mormor idag o konstaterade att jag gått upp ett kilo?! Trodde man brukade gå ner i vikt när man var sjuk för att man äter så dåligt då men tydligen inte :D Så ni får en "tjockis" bild på mej haha ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln