Vatten-76webb

Äntligen gym!

ÅÅH va skönt det var att vara tillbaka på gymmet idag, ren kärlek det! :D Körde ben idag, var där riktigt länge och körde igenom de ordentligt. Försökte köra i rätt så lugnt tempo och inte få upp flåset för kraftigt eftersom jag nyss varit såpass förkyld och jävlig, vill ju inte reta upp den där skiten igen så man blir sjuk igen, så jag tog det rätt så lugnt i alla fall ;)
Sedan så drog jag o solade direkt efter, hade tagit melanotan en halvtimme innan solningen så det tog ganska ordentligt! Dessutom så hade de bytt rör i mitt favoritrum på Soloseum nu och det kändes verkligen, supergött. Sedan älskar jag att man kan koppla in sin egen musik där o dunka musik med go bas så in åt helvete haha, värsta partystämningen o grejer!
Sedan så har man duschat, glidit runt i Patricias bil och käkat hos mormor. Efter det var jag nyss över till grannen Jossan och fick lite fler avsnitt av Game of Thrones så nu har jag mer att kolla på ;) Har sett fem avsnitt nu så funderar på att lägga mej o kolla på det sjätte nu snart. Verkar bli en riktigt lugn kväll faktiskt, välbehövligt kan man säga efter febern och allt jävelskap, jag behöver nog all återhämtning man kan få.
Fast jag är liiiite, lite sugen på att dra till gymmet senare igen, vi får väl se om jag kan hålla mej ifrån det eller inte ;)

Tog lite bilder precis efter gym o solningen förut ;)
Den här låten är riktigt skön i solariet ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln