Vatten-76webb

Måndag

Då har man just kommit hem från gymmet, det är så sjukt jäkla underbart att vara frisk o kunna träna igen, guuud vad jag saknade det! Nu ska jag inte fuska med att gå ut i kylan med för lite kläder o greja, nu ska jag hålla mej frisk lääänge. Annars jävlar. Annars så har jag jobbat idag, och var dum nog att missa bussen hem så det vart en långpromenad efter jobbet. Fan så tråkigt det är att promenera^^ Man går o går med det händer ju aldrig nått typ, måste ha bil asså för detta går ju inte. Eller cykel, nån som har en billig till övers? :D

Sen efter promenaden ställde jag mej o lagade mat, och slog på ett avsnitt av Game of Thrones när jag käkade, sen så var jag tvungen att pausa mitt i avsnittet för jag var så trött så jag somnade, matkoma gånger tusen ;) Men jag MÅSTE sluta med det där, ska låta bli att sova efter jag jobbat, man kan ju göra nått vettigare av tiden istället. Men det är väl det att man inte ska sätta sej i soffan efter man kommit hem för då blir man bara trött o seg, bättre att dra till gymmet på en gång o äta sen, nån gång kanske jag lyckas med det med ;)Liten video från igårkväll ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln