Vatten-76webb

Natti :)

Har varit mycket att stå i idag, gym, grillning o lite mek med Amazonen ikväll, o sen kollat klart på första säsongen av Game of Thrones, så nu är det dags att sova :) Uppdaterar mer imorrn, det kommer bli en HEKTISK vecka för mej nu, sååå mycket inplanerat! I tell you more tomorrow ;) Go natt o sov så gött alla :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln