Vatten-76webb

Hår och naglar, done ;)

Herregud, jag är helt död! Fan vad jag har hållt igång de här dagarna kan man säga. Igår så jobbade jag dagstid, och gick sedan direkt till station för att hoppa på en buss till Karlstad.Där träffade jag Izabella o T, jättekul att träffa dem igen! :) Fick mina naglar förlängda för första gången på åååår! Sjukt snygga vart de, är supernöjd. Är sjukt ovant bara, man vet inte hur man ska bete sej när man ska ta av o på sej kläder, greja med Iphonen och skriva på tangenterna på datorn :D Men man vänjer sej snabbt ;) Ifall ni vill förlänga naglarna till gryymt bra pris så hör av er till Izabella HÄR.Drog hem sent från karlstad, var hemma halv två på natten så det vara bara att slänga sej i sängs det för dagen efter var det ju jobb tidigt igen! Jag kom fan upp, det var inte så jobbigt heller, och laddade upp med kaffe på jobbet så jag höll mej vaken ;) Sen direkt efter jag slutat idag så drog jag till station igen o hoppade på en buss fast till Örebro denna gången :D Anledningen till att jag drog dit var för att förlänga håret. Har lessnat så på mina clips, blir så tröttsamt att sätta i och ta ur varje morgon o kväll, och dessutom så tovade det så lätt ihop sej så man fick kamma o bråka med det hela tiden. Så nu har man nailhair i, och det vart verkligen supersnyggt, är SÅ nöjd! Jag gjorde det hos supersnygga Carina på http://www.nailfashion.dinstudio.se/ 
Sjukt duktig, och snabb! Det tog bara två timmar att få i allt hår :D Hon är riktigt riktigt billig också, så jag rekommenderar er verkligen att kika in på hemsidan och förlänga håret hos henne.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln