Vatten-76webb

Elmia :D

Då har man kommit hem från jobbet då, man kände sej allt lite sliten efter allt röjj i helgen kan man säga, de har satt sina spår ;) Men JÄVLAR va kul jag haft! Har träffat så sjukt mycket kul folk så ni anar inte, speciellt de underbara människorna i Team insane, fan vilket kul folk! :D Sedan även folket på Db akuten och Fusion och alla andra, så sjukt trevliga människor! Stod ju brevid Richards bil hela helgen, den vart verkligen så snygg! Han o Foppa fick verkligen till den minst sagt, och det slitet var det ju värt eftersom Richard fick två pokaler för den. 2a plats bästa inredning Hall-A och topp 10 Hall-A, så det var riktigt grymt!Det togs ju en satans massa grymma bilder av olika fotografer under mässan också som kommer dyka upp i bloggen nu framöver, en del blev verkligeen superduperbra, skitkul verkligen! :D
Här kommer lite blandade bilder från mässan :)Sen så försökte en rätt så full Sandra ta lite VIP bilder i hotellsängen också, hope you like it ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln